Kërko

AR & AR CONSTRUCTION • YZBERISHT

AR & AR CONSTRUCTION • YZBERISHT

Ar & Ar Construction, me Showroom në Yzberish, ofron Bojra Cilësore Ekologjike, me përberës eco për përdorim në ambjente të brendshme dhe të jashtme.

Nëse dëshironi që ju dhe familja juaj të jetoni të shëndetshëm, në shtëpinë ku banoni, mund ta bëni shumë thjesht duke përmirësuar cilësinë e ajrit brenda në shtepi, e cila mundësohet duke përdorur bojën Super Rali Eco, pa amoniak, pa erë të keqe, pa mbetje toksike dhe mbi të gjitha mund ti pastroni lehte njollat në mur.

Shërbimet tona:

    • – Bojra Rali Color
    • – Lyerje
    • – Patinime
    • – Grafiato
    • – Punime Dekorative
    • – Punime Gipsi
    • – Etj..!

 

Bojë që nuk përmban amoniak, ju kursen para, mban ngjyrë të njëjtë pas shumë kohësh dhe e lirë nga komponentê organik që qëndrojnë në ambjent.

Adresa: Bulevardi Migjeni, Perballë Gega Oil, Yzberisht, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL