RIPARIM & SHITJE TV • TONI

RIPARIM & SHITJE TV • TONI

Servis & Shitje Tv TONI ofron Servis Profesional për Televizorë të të gjithë modeleve dhe teknologjive. Falë eksperiencës mbi 25 vjeçare në treg, ofrohet shërbim cilësor, korrekt dhe në kohë të shpejtë duke bërë të mundur çdo shërbim në lidhje me riparimin e Televizorit tuaj.

Riparojmë të gjithë modelet e televizorëve Smart, LED, UHD, të Thjeshtë si dhe riparojmë pajisje të tjera elektronike. Riparojmë dhe mbajmë garanci për shërbimin e ofruar.

Servis & Shitje Tv TONI gjithashtu ofron Shitje Televizorësh të Rinj dhe të Përdorur. Marka dytësore (ekonomik) dhe markat më të mira në treg. Televizorët ofrohen me garanci dhe çmime shumë ekonomik. Për TV të ardhura nga Gjermania dhe Zvicra, ne japim garanci në bazë të çmimit të shitjes.

Importojmë telekomanda, dvbt2, pjesë dhe paketa elektronike për televizorë. Shesim dhe ndërrojmë televizorë të markave të ndryshme. Ju Mirëpresim!

Adresa: Rruga Zonja Çurre, Alidem, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code