PAPI GIPS • DURRES

PAPI GIPS • DURRES

Papi Gips ofron rikonstruksione të objekteve të ndryshme banimi dhe industriale. Punime të ndryshme në ambjentet e brendshme si: Punime Gipsi, Dekore te ndryshme, Lyerje dhe Patinime.

Rikonstruksion të fasadave të jashtme, lyerjen e fasadave, etj..! Bëjmë veshje me sistem kapot për mbrojtje nga tepmeraturat dhe lagështira dhe shumë shërbime të tjera në fushën e ndërtimit.

Ofrojmë shërbime të ndryshme si:

   • Rikostruksione
   • Punime Gipsi
   • Veshje me Polisterol
   • Grafiato
    Lyerje
   • Lyerje Dekorative
   • Etj..!

Punojmë në Mënyrë Profesionale dhe në Kohë të Shpejtë.

Scan the code