DUDA GLASS HOME

DUDA GLASS HOME

Glass Home Duda!

Duda Punime Xhami, me ekpserience mbi 20 vjeçare ne treg, ofron Punime Xhami dhe Punime Duralumini & PVC. Ekperienca e fituar prej vitesh, stafi i kualifikuar dhe serioziteti ne pune, ben qe te ofrohen punime cilesore dhe ne kohe te shpejte.

Duda Punime Xhami ofron:

   • Gabina Dushi
   • Pasqyra
   • Xhama Guzhine
   • Kangjella
   • Porta Xhami
   • Dritare Alumini
   • Dritare Pastike
   • Riparime
   • Etj…

Adresa: Tirane dhe Kudo ne Shqiperi.

Prodhojme me porosi sipas kerkeses tuaj. Sherbim ne Adresen Tuaj. Cilesi dhe Korrektesi.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code