PJESE KEMBIMI MIRI & MIDI (AUTO BOJA) • SHIJAK

PJESE KEMBIMI MIRI & MIDI (AUTO BOJA) • SHIJAK

Pjese Kembimi Miri & Midi prej disa vitesh ne treg, ofrojne pjese kembimi per automjete te modeleve te ndryshme. Pjese kembimi origjinale te reja dhe te perdorura, te cilat ofrohen me garanci. Ofrojme cfaredo lloje pjese qe ju nevojitet, per cdo lloje makine. Marrim dhe Porosi per pjese qe nuk disponojme. Ofrohen Pjese Kembimi Per: Alfa Romeo, Audi, Citroen, Fiat, Ford, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Mercedes Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Skoda, Smart, Toyota, Volkswagen, Etj..!

Ofrohen Pjese Kembimi Per: Alfa Romeo, Audi, Citroen, Fiat, Ford, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Mercedes Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Skoda, Smart, Toyota, Volkswagen, Etj..!

Auto Boja gjithashtu ofron Makina ne Shitje te modeleve te ndryshme dhe ne gjendje shume te mire pune, me çmime konkurues ne treg.

Auto Boja:

    • Pjese Kembimi per Makina
    • Shitje – Blerje Makinash
    • Nderrim Makinash

Adresa: Xhafzotaj, Rruga Nacionale Shijak-Durres

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code