MAKINERI PERPUNIMI DRURI & ALUMINI • ANDI

MAKINERI PERPUNIMI DRURI & ALUMINI • ANDI

Rritni produktivitetin e biznesit biznesin tuaj me Makineri Përpunimi Druri & Alumini.

Andi Makineri është vendi ku ju mund të filloni aktivitetin tuaj me pak kosto të përballueshme! Përvoja shumëvjeçare në këtë industri na bën një partner serioz, duke ofruar një gamë të gjerë makinerish për industrinë e përpunimit të drurit dhe Aluminit në Shqipëri si dhe në Europë

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar makineri me cilësi të lartë dhe shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit. Ne e kuptojmë rëndësinë e makinerive të cilësore dhe efikase për nevojat tuaja të përpunimit të drurit. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë një gamë të gjerë opsionesh makinerish nga markat më të njohura në treg, të zgjedhura me kujdes për të përmbushur kërkesat e ndryshme të klientëve tanë.

Me vendndodhje në Pogradec, Shqipëri, ne jemi të specializuar në ofrimin e makinerive të cilësisë së lartë për të gjitha nevojat tuaja për përpunimin e Drurit dhe Aluminit, kudo që ndodheni.

Me vite përvojë në treg, ne e kuptojmë rëndësinë e makinerive të besueshme dhe efikase për biznesin tuaj. Ekipi ynë i ekspertëve është i përkushtuar për të ofruar produkte të nivelit të lartë dhe shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit, duke siguruar kënaqësinë tuaj në çdo hap të rrugës.

✅ Andi Makineri ofron:

♦ Makineri për Punim Druri dhe Alumini.

♦ Shumëllojshmëri modelesh.

♦ Marka të cilësisë më të mirë në treg.

♦ Importimin dhe eksportimin në Shqipëri & Europë.

♦ Një gamë të gjerë makinerish të përdorura, makineri në gjendje shumë të mirë pune, të gatshme për çdo llojë prove dhe mbi të gjitha, me çmime tepër të arsyeshme.

Përveç shitjes së makinerive të reja të markave më të njohura, ne ofrojmë një gamë të gjerë makinerish të përdorura, makineri në gjendje shumë të mirë pune, të gatshme për çdo llojë prove dhe mbi të gjitha, me çmime tepër të arsyeshme.

Adresa: Memelisht, Rruga e Cervenakes, Pogradec.

We Bring What You Want!!!

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
sqAL
Scan the code