GRAND AUTO CENTER BMW

GRAND AUTO CENTER BMW

Grand Auto Center BMW, Servis Profesional, Çertifikuar nga BMW. Shërbim i Kualifikuar dhe i shpejtë oforn Servis të kualifikuar për të gjithë modelet e makinve BMW.

Ju garantojmë shërbim cilësor dhe në kohë të shpejtë për çdo problem të automjetit tuaj. Ofrojmë gjithashtu kontrolle periodike për mirëmbajtjen e mjetit tuaj, me çmime të arsyeshme dhe produkte cilësore.

Ofrohen të gjitha shërbimet e servisit për riparimin apo përmirësimin e makinës tuaj. Ju Mirëpresim!

grandautocenter_sherbimet_XHENERIKEShërbime Xhenerike:
GRAND Auto Center ofron të gjitha shërbimet xhenerike për makinën tuaj BMW, Mercedes-Benz, Audi, Land Rover Range Rover, Bentley dhe MINI Copper.

grandautocenter_sherbimet_elektroauto

Shërbime Elektroauto:
GRAND Auto Center ofron të gjitha shërbimet elektroauto për makinën tuaj. Diagnostikon dhe riparon çdo defekt elektrik. GRAND Auto Center është e pajisur me programet e fundit zyrtare të diagnostikimit me kompjuter nga BMW, Mercedes-Benz, Audi, Land Rover, Bentley dhe MINI Cooper.

grandautocenter_sherbime_mekanikepng

Shërbime Mekanike:
GRAND Auto Center ofron të gjitha shërbimet mekanike për makinat BMW, Mercedes-Benz, Audi, Land Rover, Bentley dhe MINI Cooper duke përdorur të gjitha pjesët origjinale si ato të fabrikes.

grandautocenter_sherbimet_MOTORRIKE

Shërbime Motorrike:
GRAND Auto Center me 12 vite eksperiencë në treg dhe me një staf inxhieriesh mekanikë ofron të gjitha shërbimet motorrike për makinat BMW, Mercedes-Benz, Audi, Land Rover, Bentley dhe MINI Cooper. Ne riparojmë çdo defekt motorrik për garantuar jetëgjatësinë dhe funksionimin e rregullt të makinës tuaj.

grandautocenter_RIPARIME_KAMBIO

Riparim Kambio:
GRAND Auto Center ofron shërbime për riparimin dhe mirëmbajtjen e kambios për makinat BMW, Mercedes-Benz, Audi, Land Rover, Bentley dhe MINI Cooper. Nga riparimet më të thjeshta deri në ato më të ndërlikuara, GRAND Auto Center ofron shërbim profesional dhe të shpejtë.

grandautocenter_kontrollet_periodike

Kontrolle Periodike:
GRAND Auto Center ofron shërbime të kontrollit periodik për makinat BMW, Mercedes-Benz, Audi, Land Rover, Bentley dhe MINI Cooper. Çdo shërbim periodik të vogël apo të madh makina juaj është në duart e specialistëve të GRAND Auto Center.

Gjithashtu ofrohen Pjesë Këmbimi për çdo llojë makine BMW.

Adresa: Rruga Dytësore Sukth, Komuna Maminas.

Për çdo shqetësim, informacion dhe rezervim të orarit tuaj jemi të lumtur t’ju shërbejmë. Ju mirëpresim 🤗!

sqAL
Scan the code