SHEZLLONA PLAZHI DURRËS

SHEZLLONA PLAZHI DURRËS

Kontakt:

Ofrojmë Shezllona Plazhi cilësorë, për të mundësuar arredimin e ambjentit të plazhit tuaj si dhe komoditet maksimal për pushuesit.

Prodhojmë Shezllona me Porosi sipas kërkesës tuaj, duke ju përshtatur çdo llojë madhësie, forme apo ngjyre. Ne i prodhojmë shezllonat me materiale rezistentë ndaj lagështirës dhe të qëndrueshëm gjatë përdorimit të përditshëm.

Ofrojmë Cilësi, Korrektësi dhe Shërbim të Shpejtë.

Adresa: Rruga Asti Nushi, pranë DPSHTRR, Durrës

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code