LALA MOBILERI • SUKTH / DURRES

LALA MOBILERI • SUKTH / DURRES

Lala Mobileri, me eksperiencë disa vjeçare në prodhimin, shitjen dhe montimin e mobiljeve ofron për të gjithë ju mundësine e arredimit të ambjenteve tuaja private ose biznesi. Ofrojmë mobilje të ndryshme për arredim të plotë të shtëpisë, zyrës apo ambjentit tuaj të biznesit si: bar-kafe, restorant, hotel, etj…

Ofrojmë prodhim në kohë të shpejtë dhe gjithçka cilësore, e punuar me materiale të cilësisë së parë dhe me makineri të kohës, si dhe të punuara mjeshtërisht nga punonjësit e kualifikuar të mobilerisë.

Ofrojmë: Kënde, Kuzhina, Tavolina, Portmonto, Krevate, Dhoma Gjumi, Dyshekë, Bufe, Mobilje Zyre, Arredime të ndryshme biznesi për ambjente të brendshme dhe të jashtme, etj..!

Ofrojmë Prodhim / Transport / Montim Kudo në Shqipëri!

Adresa: Autostrada TR-DR, Km.24, pranë mbikalimit Sukth, Durrës.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code