AUTO SERVIS ÇAÇI / TURBO GROUP

AUTO SERVIS ÇAÇI / TURBO GROUP

Auto Servis Çaçi prej disa vitesh në treg ofron me profesionalizëm shërbimin e servisit të makinave tuaja.

Përveç shërbimit në servis, ne vijmë tek ju, e marrim makinën, e riparojmë dhe e sjellim përsëri tek ju, kudo që ju ndodheni.

Auto Servis Çaçi (Turbo Group) ofron turbo dhe riparime turbosh për të gjitha llojet e automjeteve. Montimi i Turbove ofrohet sëbashku me 1 vit garanci. Një servis profesional për riparimin dhe shitjen e turbinave, gjithashtu mund të bëhet edhe testimi i turbinave në çdo automjet me instrumente adekuate, riparimi dhe balancimi i tyre.

Ofrojmë Shërbime Xhenerike për të gjithë llojet e makinave. Shërbim të kualifikuar dhe profesional falë eksperiencës disa vjeçare dhe stafit profesional.

Ofrojmë Impjante Gazi për makina të të gjithë modeleve. Montojmë dhe japim garanci për çdo impjant dhe shërbim që ne ofrojmë.

Gjithashtu ofrojmë Gaz / Mbushje kondicioneri me gaz, Shërbime Elektrike si dhe Diagnostifikim me Kompjuter.

Adresa: Rruga Andrea Kushi, Rezidenca Turdiu Nr.1, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

AUTO SERVIS ÇAÇI / TURBO GROUP

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL