ZHBLLOKIME BANJO / LAVAMANE • TIRANË 📲0692033922

ZHBLLOKIME BANJO / LAVAMANE • TIRANË 📲0692033922

Ofrojmë Zhbllokime Banjo, Lavamane, Pileta, Dushe, Ndërrime Kollonash dhe Shërbime të tjera Hidraulike. Eksperienca disa vjeçare në punë dhe përkushtimi maksimal, bën që të ofrojmë pune cilësore, duke u kujdesur në detaje për pajisjet dhe rrejtin tuaj hudraulik si dhe për pastërtinë e ambjentit gjatë punës.

Ofrojmë shërbim me aparaturat tona të kohës të cilat domosdoshmërisht i japin zgjidhje çdo problemi të linjës së ujit.

Ofrojmë shërbim mirëmbajtje për shtëpi, apartamente, pallate, biznese të ndryshme dhe për projekte indurstriale të çdo llojë kapaciteti. Shërbim korrekt dhe me çmime të arsyeshme.

Për më shumë informacion, na kontaktoni në çdo orë!

sqAL
Scan the code