AUTO HASANI ELBASAN

AUTO HASANI ELBASAN

Auto Hasani fron Servis Makinash, Pjese Kembimi dhe Karrotrec 24h/7 ne Elbasan.

Servis i kualifikuar per cdo sherbim ne automjetin tuaj. Me eksperience shumëvjeçare ofrojme sherbim cilesor dhe teperkorrekt, duke u kujdesur ne maksimum per cdo detaj dhe problem qe mjeti juaj ka. 📲 +355 69 580 5568

Pjesë këmbimi të përdorura cilesore dhe me garnci. Cfaredo lloje pjese qe kerkoni, xhenerike, motorrike, elektrike, etj… 📲 +355 69 580 5568

Shërbim Karrotreci 24/7 ne Elbasan dhe kudo qe ju ndodheni. Sherbim korrekt dhe i shpejte. 📲 +355 68 328 3127

Ofrojmë:

   • Pjese Kembimi
   • Sherbim Karrotreci 24h/7
   • Sherbime Xhenerike
   • Larje Filtri Partikular
   • Diagnoze me Kompjuter
   • Konvergjence
   • Mbushje Kondicioneresh
   • Shit Blerje Makinash
   • Etj..!

Adresa: Rruga Asllan Gjata 50 metra pasi kalon Karburant Krasniqi, Elbasan

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code