ELEKTROSHTEPIAKE & KONDICIONERE ADI • TIRANË

ELEKTROSHTEPIAKE & KONDICIONERE ADI • TIRANË

Servis Elektro Shtepiakesh & Kondicioneresh Adi ofron Servis & Shitje Elektro Shtepiakesh dhe Kondicioneresh te te gjithe llojeve. Ofrojme kondicionere dhe elektroshtepiake te llojeve te ndryshme, markat me te njohura ne treg!

Fale eksperiences prej disa vitesh ne treg ofrohet sherbim i kualifikuar dhe cilesor. Ofrojme sherbim edhe ne banesen tuaj!

Te ne do te gjeni cilesi dhe garanci per cdo sherbim dhe produkte te ofruar.

Adresa: Kudo ne Tirane.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code