Kërko

AUTO TRANSPORT VEIZAJ

AUTO TRANSPORT VEIZAJ

Auto Transport Veizaj ofron Sherbim Transporti Nderkombetar nga Gjermania ne Shqiperi dhe Anasjelltas. Ofrohet Sherbim Transporti Kombetar dhe Nderkombetar per Makina dhe mjete te tjera motorrike, te cdo lloji.

Sherbim korrekt dhe i kujdesshem, me mjete komode qe ofrojne garanci dhe siguri ne transportin e mjeteve tuaja. Ofrojme profesionalizem dhe siguri ne sherbim per çdo klient, mbi te gjitha me cmime konkurruese ne treg.

Adresa: Ballsh, Albania

Siguri, Korrektesi dhe Cmime Konkurruese.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code