AUTO SANDRI • PJESE KEMBIMI

AUTO SANDRI • PJESE KEMBIMI

Auto Sandri ofron Pjese Kembimi per te gjitha llojet e makinave, kryesisht per Audi dhe Volkswagen. Pjese te importuara nga jashte Shqiperise te cilat ofrojne garanci dhe cilesi.

Do te gjeni cfaredo lloje pjese qe ju kerkoni per makinen tuaj: Pjese xhenerike, pjese mekaine, pjese motorrike, motorr, pjese elektrike, aksesore te ndryshem, etj…

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code