BEBA COSMETIC – ALBANIA

PRODUKTE KOZMETIKE DURRES • PRODUKTE PER BEBE NE DURRES Click here for English Version

Adresa: Rruga Aleksandër Goga, kryqëzimi Pjetër Bogdani, Durrës

Beba Cosmetic është një ndërrmarrje e prodhimeve të produkteve higjeno kozmetike. Ndërmarrja është krijua në Prill 1993 në frymën dhe shpirtin e një sipërmarrje familiare dhe si e tillë zhvillohet dhe sot.

Sot prodhon mbi 50 artikuj të ndryshëm bazuar në ekstrakte natyrore të bimëve mjekësore. Produktet Beba Cosmetic janë të mirënjohura për cilësinë dhe konkurrueshmërinë e tyre në tregun shqiptar dhe në rajon.

Lider në Shqipëri për prodhimin e produkteve higjeno kozmetike!

KOZMETIKE BIO – 100%: Produkte të bazuara në ekstrakte natyrore të bimëve mjekësore.

KUJDES PERSONAL – 75%: Jemi të përkushtuar në prodhimin e produkteve për kujdesin personal.

CILESIA – 100%: Produktet tona janë të mirënjohura për cilësinë e lartë dhe konkurrueshmërinë e tyre.

TREGU – 80%: Produktet tona mbulojnë 80% të kërkesave të klientëve në Shqipëri.

Produktet:

 • Baby Line
 • Face Protection
 • Foot Care
 • Hair Care
 • Hair Styling
 • Hand Care
 • Hotel Line
 • House Line
 • Intim Care
 • Man Line
 • Sun Care

Kompania lider në Shqipëri e Liçensuar me leje Tipi A për prodhimin e produkteve higjeno-kozmetike.

NR 953 UNI-EN-ISO-9001: 2000 NR 1260/10 UNI-EN-ISO-9001: 2008

Tel: +355692057205 / +355692057207

Email: info@bebacosmetic.com

PRODUKTE KOZMETIKE DURRES

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera