Kërko

DENISA SHPK – WOOD EXCELENCE IN ALBANIA

DENISA SHPK – LENDE DRUSORE PER MOBILIM / NDERTIM – Magazina: Rruga e Prushit, Vaqarr Dyqani: Perballe qendres Kristal, Komuna e Parisit

Themelet e Denisa shpk, një kompani që i kushton rëndësi zhvillimit dhe inovacionit, duke respektuar mjedisin dhe të drejtat e konsumatorit, përcakton proceset e saj të marketingut, shitjes dhe shërbimeve rreth një filozofie të orientuar drejt klientit dhe është e vetëdijshëme për përgjegjësitë e saj shoqërore te themeluara në vitin 1990.

Ne kete hark kohor ne kemi qenë në rritje pa ndërprerje dhe kemiformuar një ekip të lartë menaxhimi që bazohet në qëndrueshmëri dhe besim. Ndër tiparet e shumta që e bëjnë dallimin e Denises, përveç strukturës së saj korporative, është një burim njerëzor i shpejtë, i besueshëm, i ditur, novator dhe i kualifikuar.

Drejtimi kryesor i kompanise eshte i fokusuar ne tregetimin e lendeve drusore te perdorura ne fushen e mobilimit dhe ndertimit. Ne ofrojme cdo produkt te nevojshem per realizimin e mobiljeve duke perfshire mbi 1000 lloje design-e dhe modele. Nje pjese e rendesishme e kompanise tone eshte tregetimi i te gjitha llojeve te parketeve, duke filluar nga laminatet, parketet inxhinierik dhe masiv. Ne cdo moment prane magazinave tona do te gjeni me shume se 350 lloje produktesh te ndryshme per nje larmishmeri te pafund.

[NPG id=19844]


The goal for Denisa is to continue to be the best in what we do!
Telefono per me shume info: 

Denisa shpk

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL