Kërko

AUTO CIMI • SHIJAK

AUTO CIMI • SHIJAK

Auto Çimi ofron Pjesë Këmbimi për të gjithë modelet e Makinave të markës Mercedes Benz dhe BMW cars.

Pjesë të importuara nga jashtë Shqipërisë, nga Amerika, Anglia dhe Europa, duke mundësuar pjesë cilësore dhe të garantuara.

Tek ne do të gjeni gjithçka që ju nevojitet për automjetin tuaj. Pjesë Xhenerike, Motorrike, Mekanike dhe Aksesorë të ndryshëm.

Ofrojmë Shërbim Profesional dhe Korrekt për çdo klient. Çmimet janë konkurrues në treg. Ju Mirëpresim!

Adresa: Rruga Nacionale Shijak-Durrës, Km.2

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code