Kërko

Disa arsye pse ajo do të largohet nga ju

Shumë meshkuj e dinë se gratë mund të jenë në mënyrë magjepsëse misterioze dhe të paparashikueshme, por vetëm deri sa të bëjnë gati gjërat e tyre dhe të largohen. Ato thjesht mund ta mbyllin derën dhe të largohen përgjithmonë, ndërkohë që ju jeni në punë. Mos i humbisni këto situata në marrëdhëniet kur gratë mund të largohen nga partnerët e tyre, edhe nëse i duan shumë.

Ajo nuk ndjen mbështetje nga ju: Edhe gratë që e duan lirinë e tyre fort, duan shumë të jenë në gjendje të mbështeten te dikush kur kanë nevojë. Dhe ka periudha në jetën e grave (si shtatzënia ose leja e lindjes) kur kanë nevojë shumë për partnerët. Vetëm një person i besueshëm mund ta bëjë një grua të ndihet rehat.

Ajo është lodhur nga plotësimi i kërkesave tuaja: Të qenit gjithmonë në formë të mirë dhe në një humor të mirë, të gatuarit ushqim sipas dëshirës tuaj, të lexuarit librat që ju duken interesantë dhe të qenit në gjendje të shkojë mirë me miqtë tuaj, kjo është një listë e gjatë kërkesash, apo jo? Është vërtet e lodhshme që vazhdimisht të plotësohen kërkesat e dikujt gjatë gjithë kohës.

Ajo nuk ndihet sikur është e vetmja për ju: Dhe nuk ka të bëjë vetëm për tradhtinë. Për gratë, është e rëndësishme të shohin se i doni ato dhe të mos ju shohin duke shikuar gratë e tjera.

Ajo është lodhur nga mungesa e besimit dhe kontrolli i tepërt: Të kalosh një javë të tërë duke u përpjekur për të marrë leje për të dalë me mikeshat një orë në javë dhe pastaj atë një orësh të rrijë në dispozicion t’u përgjigjet telefonatave dhe mesazheve tuaja është krejtësisht qesharake. Dëgjimi i dyshimeve tuaja dhe shpjegimi i çdo gjëje në Facebook nuk është një shenjë e një marrëdhënieje të shëndetshme. Asnjë grua nuk e shijon këtë lloj marrëdhënieje. Në qoftë se keni arsye të vërteta për të mos i besuar të dashurës tuaj, pse nuk e lini atë?

Ju jeni një burim ndjenjash negative: Ju jeni të tillë, nëse jeni gjithmonë të pakënaqur, nuk jeni të hapur për të provuar gjëra të reja dhe vazhdimisht hidhni poshtë çdo ide të partneres tuaj sepse mendoni se janë qesharake. Në një moment ajo thjesht do të dëshirojë të lëvizë për ta bërë jetën e saj dhe tuajën më interesante.

Ju vini nga 2 botë të ndryshme…: Në fillim të një marrëdhënieje, kur jemi shumë të dashuruar për t’u shqetësuar për gjëra të tilla, nuk mund të mendojmë qartë dhe ne i injorojmë shumë gjëra, si familjet nga të cilat kemi ardhur, miqtë tanë, e kështu me radhë. Vetëm pas njëfarë kohe, kur euforia kalon, ju kuptoni se miqtë e saj janë njerëz me të cilët nuk do të bisedonit kurrë apo se familja e saj është absolutisht e padurueshme.

Ju jeni shumë fëmijëror: Ajo dëshiron të ketë fëmijë dhe ju doni të largoheni nga puna dhe të shkoni në Tajlandë me miqtë tuaj. Ose doni një lojë të re që kushton dhe pjesën më të madhe të tortës. Ka përjashtime, por në përgjithësi, gratë nuk janë gati të kenë fëmijë me meshkuj që janë të papjekur.Ajo është lodhur duke dhënë, pa marrë asgjë në këmbim.

Të japësh pa marrë asgjë në këmbim: Marrëdhëniet e mira nuk funksionojnë në këtë mënyrë. Dy të rritur beqarë mund të jenë së bashku vetëm kur të dy e dëshirojnë vërtet marrëdhënien dhe kur vazhdimisht i shprehin ndjenjat e tyre me fjalë dhe me veprime.

Ajo nuk është e sigurt që ju e dini se çfarë doni: Ju nuk dëshironi të mbështeteni te njerëzit, planet e të cilëve janë gjithmonë në ajër. Ju nuk mund të arrini ndonjë gjë serioze me një person që ndryshon mendjen gjatë gjithë kohës.

Planet tuaja për të ardhmen e afërt nuk janë të njëjta: Ju e dini se çfarë dëshironi, ajo e di se çfarë dëshiron në jetë. Problemi është se planet tuaja të ardhshme janë vërtet të ndryshme ose bien në kundërshtim me njëra-tjetrën. Për shembull, ajo sapo përfundoi disa kurse të dizajnit, mësoi një gjuhë të huaj dhe po kërkon punë jashtë vendit. Ju nuk doni të lëvizni nga qyteti apo vendi juaj dhe ju jeni duke kërkuar për të ndërtuar një shtëpi të vogël me një kopsht të bukur jo shumë larg nga shtëpia e prindërve tuaj.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL