Kodet për të gjetur numrin e telefonit (One / Vodafone / Eagle Mobile)

Si të gjeni numrin e telefonit Vodafone?

KODI PER TE GJETUR NUMRIN E TELEFONIT VODAFONE

KODI PER TE GJETUR NUMRIN E TELEFONIT VODAFONE

Vodafone ka një procedurë të thjeshtë për të gjetur numrin e telefonit. Pra, për të gjetur numrin e Vodafone, mjafton të telefononi numrin 123# në celularin tuaj dhe të shtypni butonin e thirrjes dhe do të shihni që pas disa sekondash do të shfaqet një mesazh që thotë: “Mirëserdhe +3556… ” dhe numrin tuaj të telefonit.

 

Si te gjej numrin e telefonit ONE?

KODI PER TE GJETUR NUMRIN ONE

KODI PER TE GJETUR NUMRIN E TELEFONIT ONE

Numri ONE ose siç quhej Telekom/AMC, duhet të telefononi #111# dhe të shtypni butonin e thirrjes, d.m.th të bëni thirrjen. Pasi prisni pak, do të shfaqet një mesazh që thotë: “Numri juaj është +3556…” dhe numrin tuaj të telefonit.

   

⬇️ How to find Eagle phone number? ⬇️

CODE TO FIND EAGLE MOBILE PHONE NUMBER

KODI PER TE GJETUR NUMRIN E TELEFONIT EAGLE

Ju mund ta gjeni numrin EAGLE duke thirrur #888# dhe më pas shtypni butonin e thirrjes, dmth butonin që bëni thirrjen dhe pas disa sekondash do të shfaqet një mesazh ku shkruhet numri juaj i telefonit.

   

Adsense

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera