DREAM SOAP

DREAM SOAP

Ori’s soap 👩‍🔬. Dëshironi një sapun që të mos permbajë SLS, paraben dhe kimikate? Zgjidhni një nga sapunet e koleksionit që Dream Sopa ofron dhe nuk do të zhgënjeheni.

Sapunë Handmade, me ingredientë natyral të cilët janë gjithmonë zgjedhja më e mirë për lëkurën 🌿🍯. Gjatë përdorimit të produkteve natyrale, lëkura absorbon antioksidantet duke rritur rrezistencen UV të saj dhe duke stimuluar sistemin imunitar.

Sapunët Natyralë që ofrojnë kujdes të veçanë për trupin tuaj si:

  • Detoksifikon lëkurën
  • Balancon yndyrën
  • Ideal per aknet
  • Lekurë më të lëmuar që në përdorimin e parë
  • Redukton inflamacionet e lëkurës
  • I shkëlqyer për shenjat e para të plakjes
  • Trajton ekzemën dhe psoriazin
  • Parandalon aromën e keqe të trupit
  • Ideal për kurimin e shpejtë të plagëve të hapura në lëkurë
  • Trajton dëmtimet nga dielli, kryesisht njollat në lëkurë
  • Etj…

Ne ofrojmë prodhime sipas kërkesës tuaj. Sapunë bio natyral të prodhuar për nevojën që ju keni me lëkurën tuaj.

Gjithashtu, ofrojmë prodhim për Hotele dhe Bujtina si dhe për çdo biznes që është i interesuar për sapunët tanë. Prodhim me porosi sipas dimensioneve dhe kërkesës që ju keni.

Adresa: Porosite Online! Dërgesa me postë kudo në Shqipëri

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

DREAM SOAP https://instagram.com/dream_soap_23 Ori’s soap 👩‍🔬. Dëshironi një sapun që të mos permbajë SLS, paraben dhe kimikate? Zgjidhni një nga sapunet e koleksionit që Dream Sopa ofron dhe nuk do të zhgënjeheni. Sapunë Handmade, me ingredientë natyral të cilët janë gjithmonë zgjedhja më e mirë për lëkurën 🌿🍯. Gjatë përdorimit të produkteve natyrale, lëkura absorbon antioksidantet duke rritur rrezistencen UV të saj dhe duke stimuluar sistemin imunitar. Sapunët Natyralë që ofrojnë kujdes të veçanë për trupin tuaj si: • Detoksifikon lëkurën • Balancon yndyrën • Ideal per aknet • Lekurë më të lëmuar që në përdorimin e parë • Redukton inflamacionet e lekurës • I shkëlqyer për shenjat e para të plakjes • Trajton ekzemën dhe psoriazin • Parandalon aromën e keqe të trupit • Ideal për kurimin e shpejtë të plagëve të hapura në lëkurë • Trajton dëmtimet nga dielli, kryesisht njollat në lëkurë • Etj… Ne ofrojmë prodhime sipas kërkesës tuaj. Sapunë bio natyral të prodhuar për nevojën që ju keni me lëkurën tuaj. Gjithashtu, ofrojmë prodhim për Hotele dhe Bujtina si dhe për çdo biznes që është i interesuar për sapunët tanë. Prodhim me porosi sipas dimensioneve dhe kërkesës që ju keni. Ofrojmë Shitje Online kudo në Shqipëri! Kontakt: +355 69 816 1899
sqAL
Scan the code