ELECTRO HOME • TIRANË

ELECTRO HOME • TIRANË

🌟 Zbuloni teknologjinë e fundit në shtëpinë tuaj me produktet tona elektronike! 🌟

Ne ofrojmë gamën më të gjerë të lavastoviljeve, tharësve të rrobave, larëseve të rrobave, frigoriferëve, furrave elektrike, pianurëve dhe shumë produkte tjera në këtë fushë.

Electro Home tregëton pajisje elektroshtëpiake të importuara nga Gjermania, Franca dhe Anglia. Ne kemi punuar çdo ditë për të lehtësuar jetën e qindra konsumatorëve në mbarë Shqipërinë, nëpërmjet brandeve me te mira europiane.

Produktet tona janë të dizajnuara për të përmirësuar jetën tuaj dhe për t'ju përshtatur nevojat tuaja të përditshme.

Ne vijmë pranë jush nëpërmjet dyqanit tonë Electrohome.al në Astir, Tiranë.

Përdorni teknologjinë më të fundit për të bërë jetën tuaj më të lehtë dhe më të këndshme.

Politika e kompanisë tonë është të ndihmojë si konsumatorët e thjeshtë ashtu dhe bizneset e vogla familjare të elektroshëpiakeve në Shqipëri.

 

Adresa: Bulevardi Kashar-it, Astir, Tiranë.

📞 Na kontaktoni sot për të gjetur zgjidhjet e duhura për nevojat tuaja të elektronikës shtëpiake. 🏡💡

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
Scan the code