ESSI CENTER TOOLS • INOX STYLE SH.P.K

ESSI CENTER TOOLS • INOX STYLE SH.P.K

Essi Center Tools ofron Përpunim Metalesh (Inox & Hekur), Punime Duralumini dhe Tregëtim Produktesh Hidrosanitare & Hidraulike, si edhe Materiale Ndërtimi.

InoxStyle Sh.p.k” Import-Export”.

Punime Inoxsi në të gjithë Shqipërinë. Punime Inoxsi, Punime Duroalumini, Porta Hekuri (modele antike ose moderne, të madhësive të ndryshme), Kangjella & Rrethime Oborri (të gjitha sipas porosisë, një pafundësi mondelesh e strukturash), Shkallë Metalike (përdorim i brendshëm apo i jashtëm, modele sipas stileve antike apo moderne), Parmakë Hekuri (për përdorim në shkallë, ballkone, apo veranda, stile të veçanta sipas shijeve tuaja), etj…

“InoxStyle Sh.p.k” operon në tregun shqiptar prej disa vitesh në fushën e projektimit të kangjellave me një kompozim klasik dhe modern, çdo gjë sipas dëshirës tuaj. “InoxStyle sh.p.k” ka realizuar projekte si në struktura të vogla private, ashtu edhe në ndërtesa shumëkateshe, si dhe qendra tregtare. Ajo çfarë e karakterizon më shumë kompaninë janë: Cilësia, Shpejtësia dhe Efikasiteti.

  • Realizojmë Gabina Dushi të përsonalizuara me aksesorë Inox apo Duroalumin.
  • Tregtojmë Gurë Dekorativ & Gurë lumi natyral, me ngjyra, forma dhe dimensione të ndryshme.
  • Ofrojmë Panele Fotovoltaike. Furnizim vëndosje si dhe asistance teknike.
  • Ofrojmë projektim, asistencë teknike, përpunimin dhe realizimin e ambienteve të brëndeshmë dhe të jashtme më lëndë drusore dhe PVC. Vendosim në dispozicionin tuaj grupet më të kualifikuara të punës në përpunimin e lëndëve drusore. Si dhë lëndët drusore më të kuotuar në tregun Shqiptar.
  • Tregtim dhe montim Tenda Dielli. Ngjyra dhe forma të ndryshme më strukturë vetem Duro-Alumin. Vetëm BEZE Italiane.
  • Hidrosanitare.
  • Hidraulike.
  • Sistem Kondicionimi
  • Panele Diellore
  • Kangjella Inoxi & Hekuri
  • Porta Hekuri
  • Kufizues trafiku
  • Etj…

Lidër në përpunimin e Inox-it të paoksidueshëm. Profesionaliteti në shërbimin tuaj!

Adresa: Superstrada Lezhë-Shëngjin, Km.3, Shëngjin

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL