MOBILERI PISLI TIRANE

MOBILERI PISLI TIRANE

Mobileri Pisli ofron për ju prodhim mobilerish moderne dhe klasike sipas dëshirave dhe kërkesave tuaj.

Ofrohet një shërbim shumë cilësor që arrin perfeksionin, kjo falë eksperiencës mbi 20 vite si dhe duke përdorur materiale cilësore dhe paisje moderne të kohës.

Prodhojmë mobilje dhe fasada xhami për shtëpi, zyra, hotele, bare, restorante, etj..!  Gjithashtu bejme shtrim parketi.


Prodhojmë Mobilje për:

  • Shtëpi
  • Dhoma Gjumi
  • Zyra
  • Hotele
  • Bare
  • Restorante
  • Shtrim Parekti
  • Fasada Xhami
  • Etj..!

 

Adresa: Ish Uzina e Autotraktorit,  1 Km sipër News 24

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

FUNDI I KËTIJ ARTIKULLI
Scan the code