EXTRA PROFIL 1999

EXTRA PROFIL 1999

Kontakt:

Extra Profill 1999, prej më shume së 20 vitesh në treg ofron shërbim profesional në fushën e Punimeve të Duraluminit, me materiale cilësore dhe rezistente për perdorimin e përditshëm, për shtëpinë ose biznesin tuaj.

Ofrojmë punime duralumini të të gjitha llojeve, duke filluar nga më të thjeshtat e deri tek më të avancuarat, punime cilësore me materialet më të mira në tregun Shqiptar dhe atë Europian!

Përvoja shumëvjeçare dhe njohuritë teknike në evolucion të vazhdueshëm në këtë fushë, garantojnë produkte të standardeve të larta Europiane, duke përdorur vetëm materiale të çertifikuar.

Punojmë në mënyrë korrekte dhe me përkushtim për çdo punë, duke ju ofruar kualitet dhe shërbim profesional. Prodhojmë dhe montojmë kudo që ju ndodheni në Shqipëri.

Adresa: Rruga Sulejman Pashë Mulleti, Mullet, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

EXTRA PROFIL 1999

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.