FIDANISHTE FRUTORE HUSHI • NIKEL

FIDANISHTE FRUTORE HUSHI • NIKEL

Prej shumë vitesh në treg, Fidanishte Hushi ofron Fidanë Frutorë në Nikel dhe në të Gjithë Shqipërinë. Ofrohen Fidanë Frutorë të të gjitha stinëve. Fidanët kultivohen në kushte shumë të mira, duke mundësuar që t’i ofrohen fidanë të shëndetshëm çdo klienti.

Oforhen Fidanë Ulliri, Rrushi, Molle, Dardhe, Arre, Lajthi, Qershi, Kivi, Agrume, dhe lloje të tjera fidanësh..!

Gjatë shitjes ju ofrojmë edhe konsulta kultivimi të çdo produkti, në mënyrë që të keni prodhim sa më të lartë të tyre.

Adresa: Nikel, Fshati Buran, Fushë-Krujë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code