KADET SHPK • DRITARE PLASTIKE REHAU

KADET SHPK • DRITARE PLASTIKE REHAU

Kadet Shpk, Partner Zyrtar me Rehau Quality, ofron Dritare Plastike PVC Rehau të modeleve të ndryshme.

Rehau është një kompani e madhe ndërkombëtare me mbi 40’000 punonjës administrate në 170 shtete që prodhon PVC për përdorime të ndryshme.

Prej më shumë se 5 vjetësh, Kadet Shpk është çertifikuar si partner i autorizuar i Rehaut për pjesën e dritareve.

DRITARE PLASTIKE: Të ndërrosh dritaret nuk është thjesht për bukuri por një investim që do t’ju kthehet gjithë jetën nga faturat e energjisë, qetësinë dhe sigurinë, nga Dritaret Plastike Rehau.

Me një staf të trajnuar dhe çertifikuar në Vjenë (Rehau akademi), ne ju ofrojmë ekperiencën tonë me një korrektësi gjermane dhe profile PVC të Rehaut.

SHPEJTËSI: Stafi ynë është gjithmonë i kujdesshëm që çdo porosi e klientëve tanë të jetë e realizuar në kohë rekord për të gjitha kërkesat e klientit.

MATJE: Ekipi ynë vjen menjëherë pranë ambjeneteve tuaja për të bërë matjet e duhura sipas kërkesave dhe pritshmërive të klientëve tanë besnik.

MONTIM: Ofrojmë montim në kohë rekord dhe me të gjitha mjetet bashkëkohore të teknologjisë më të fundit. Montim dhe garanci e padiskutueshme.

Me nje staf te trajnuar dhe çertifikuar ne Vjene (Rehau akademi), ne ju ofrojme ekperiencen tone me nje korrektesi gjermane dhe profile PVC, jo te ricikluar.

Adresa: Rruga Elbasan Metarlugjik, Km.3, Elbasan

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code