LETËR MURALE • STUDIO PARRUCA

LETËR MURALE • STUDIO PARRUCA

Studio Parruca sjell perfeksionin në montimin dhe punimin e letrës së murit.

Punimet e Letrës së murit i realizojmë sipas kërkesës tuaj dhe e përshtasim në çdo lloj ambjenti.

Këto punime i japin ambjentit një pamje shumë tërheqëse dhe rrisin mundësinë e klientelës për biznese të ndryshme.

Eksperienca e fituar prej disa vitesh bën që të ofrohet një punë cilësore, e shpejtë dhe korrekte.

Gjithashtu ofrojmë edhe shitje letre murale te printuar, letra të llojeve dhe modeleve të ndryshme, me çmimet me te mira ne treg.

Adresa: Tiranë, Operojmë në të gjithë Shqipërinë dhe Europën!

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code