FJORA CONSTRUCTION SH.P.K

FJORA CONSTRUCTION SH.P.K

Ndërtoni shtëpinë tuaj të ëndrrave!

Building your visions – CROWN IS OUR SYMBOL

Ne jemi të specializuar në shërbime ndërtimi me cilësi të lartë, duke e kthyer vizionin tuaj në realitet.

Na kontaktoni sot!

Rreth nesh

Fjora Construction Shpk është një kompani lider në ndërtim me qendër në Vore, Shqipëri. Me vite përvojë në industri, ne jemi të specializuar në ofrimin e projekteve të ndërtimit me cilësi të lartë.

Ekipi ynë i profesionistëve të aftë është i përkushtuar ndaj përsosmërisë, duke siguruar që çdo projekt që ndërmarrim të jetë i përfunduar sipas standardeve më të larta. Nga ndërtesat e banimit te komplekset tregtare, ne kemi ekspertizën dhe burimet për të trajtuar projekte të çdo shkalle. Në Fjora Construction Shpk, ne krenohemi me vëmendjen tonë ndaj detajeve, besueshmërinë dhe kënaqësinë e klientit.

Shërbimet

    • Ndërtesa Rezidenciale
    • Ndërtesa Komerciale
    • Rinovim dhe Rimodelim
    • Dizajn i Brendshëm
    • Dizajn Arkitekturor
    • Projektim
    • Etj…

Shërbime të jashtëzakonshme ndërtimi të ofruara nga Fjora Construction Shpk. Vëmendja ndaj detajeve, profesionalizmi dhe përfundimi në kohë i projektit i tejkalojnë pritshmëritë tuaja.

FJORA CONSTRUCTION SHPK është tashmë një garantues serioz i investimeve të klientëve, duke përfaqësuar në këtë mënyrë një nga kompanitë më prestigjoze dhe të respektuara në vend, në industrinë e ndërtimit.

Adresa: Rruga e Bashkise, Kompleksi AL Konstruksion GBI, Kulla 1, Kati 1, Vore, Tirane

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
sqAL
Scan the code