PJESE KEMBIMI FRANCEZE • AUTO RIMI

PJESE KEMBIMI FRANCEZE • AUTO RIMI

Auto Rimi ofron Pjese Kembimi per Makina Franceze te modelit Reno, Citroen dhe Peugeot. Ofrojme te gjitha pjeset qe ju kerkoni: xhenerike, motorrike, elektrike, mekanike, aksesore, etj..!

Pjese Kembimi te perdorura, origjinale. Te gjitha pjeset e kembimit jane cilesore te importuara nga jashte Shqiperise dhe plotesojne kushtet me te mira per te gjitha kerkesat tuaja.

Do te gjeni shume lloje pjesesh kembimi te cilat me nje kosto te lire mund te perfitoni pjeset me cilesore per makine tuaj.

Adresa: Rruga Dytesire Vore-Marikaj, Vore

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code