GOMISTERI & KARROTREC YLLI • PRRENJAS

GOMISTERI & KARROTREC YLLI • PRRENJAS

Gomisteri & Karrotrec Ylli ofron Shërbim Karrotreci dhe Asistence Teknike Rrugore (Gomisteri Rrugore) 24 orë në Prrenjas.

Ofrojmë Shërbim me Karrotrec Brenda dhe Jashtë Shqiperisë 24/24 në 7 Ditë të Javës. Mundësojmë trasportimin e mjeteve të tonazheve të ndryshme si: Vetura, Fuoristrada, Furgona, Rulota, Mjete Lundrimi, Motorra, etj..!

Shërbimi jonë ofrohet 24 orë në Prrenjas si dhe në të gjithë qytete e Shqipërisë, gjithashtu edhe jashtë Shqipërisë. Operojmë me çmime të arsyeshme.

Adresa: Prrenjas, Elbasan

Ofrojmë shërbim cilësor, të shpejtë dhe korrekt.

sqAL
Scan the code