TRAHANA & ROSNICA LUNXHERIA • KICO NOTI

TRAHANA & ROSNICA LUNXHERIA • KICO NOTI

Trahana Lunxhëria, prodhim i mjeshtrit të prodhimit të produkteve ushqimore popullore, është një ushqim tradicional mjaft i përdorur në Lunxhëri dhe kudo. Një produkt, që më tepër se në çdo kohë tjetër më përpara, ka vlerë sot, kur ushqimet, produktet, perimet e zarzavatet e gjithçka tjetër përfshirë në ekonominë e tregut, stimulohen, injektohen të piqen shpejt, të shtojnë në peshë, shkurt të molepsen me hormone. Në mes të kësaj amalgame, TRAHANA LUNXHËRIA rekomandohet si ushqimi më i pastër, më popullor, më i përdorur, i lehtë në trup, i thjeshtë në përgatitje dhe, mbi të gjitha aq i mirë e i shijshëm. Kjo nuk është reklamë e Trahanasë, sepse me klientelën e gjerë brenda e jashtë vendit, ajo ska nevojë për reklamë.

Trahana Lunxhëria" sot shquhet në tregun shqiptar dhe jo vetëm në të, si një produkt artizanal, një ushqim tradicional, shumë i shijshëm, i lehtë, i shpejtë në përgatitje, një ushqim që konsumohet në çdo vakt të ditës, e sidomos në mëngjes. Produkt shumë i kërkuar dhe i shijshëm.

Trahana Lunxheria prodhon:

   • Trahana Lunxheria
   • Rosnica
   • Miell Orizi Kristian
   • Pluhur Sheqeri
   • Niseshte

Adresa: Kongresi i Manastirit Street, Tirana.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
Scan the code