FM CONSTRUCTION & TRADE

FM CONSTRUCTION & TRADE

FM Construction & Trade, me Eksperiencë 15 vjeçare në shërbimin tuaj ofron shumëllojshmëri shërbimesh në fushën e ndërtimit:

   • Lyerje
   • Patinime
   • Punime Dekorative
   • Gipse
   • Sisteme Kapot
   • Rikostruksione
   • Etj…


Përmes punës sonë ne bëjmë diferencën në strategjinë e të ndërtuarit, duke qënë gjithmonë të gatshëm për të ofruar siguri, cilësi, qëndrueshmëri dhe diversitet në shërbim.

Gjithmonë në gatishmëri për t’ju siguruar klientëve tanë një gamë të gjerë të shërbimesh me cilësi të lartë.

Adresa: Rruga Sali Butka, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code