Kërko

EURO CRYSTAL

EURO CRYSTAL

Euro Crystal ofron Filxhana dhe Aksesorë për Kompanitë e Kafeve, Artikuj për Bare & Restorante, Artikuj Kuzhine si dhe Artikuj të ndryshëm Shtëpiak.

Ne ofrojmë produkte cilësore, të shumëllojshme në ngjyra dhe dizajne, për biznesin tuaj (Bar Restorant) ose për shtëpinë tuaj.

Produkte me shumicë dhe pakicë për kompanitë e kafeve, produkte HO-RE-CA dhe artikuj / aksesorë të tjerë për kuzhinën tuaj.

💎 Cilësi e Lartë për Shtëpinë ose Biznesin Tuaj 💎

Adresa: Përballë Luleve, Lagja Skënderbej, Elbasan

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code