TV SERVIS IDRIZI • TIRANE

TV SERVIS IDRIZI • TIRANE

TV Servis Idrizi, me eksperiencë shumë vjeçare në treg, ofron Servis dhe Shitje Televizorësh të të gjithë llojeve.

Ofrohet servis për çdo model Televizoribsi: LCD, LEL, OLED, Plazma dhe për Tv të Thjeshte.

Ofrojmë Gjithashtu TV të Përdorur në Shitje. Televizorët janë në gjendje shumë të mirë pune dhe ofrohen me garanci e çmime të arsyeshme.

Importojmë pjesë dhe paketa elektronike për televizorë. Shesim Telekomanda, DVB-T2 dhe Aksesorë të ndryshëm për çdo model TV.

Ofrojmë:

    🔺 Riparim Tv
    🔺 Shitje & Blerje Tv
    🔺 Shitje Pjesësh
    🔺 Telekomanda për të gjithë llojet e Tv
    🔺 Dekodera TvB-T2
    🔺 Android Box
    🔺 Aksesorë të Ndryshëm

Ofrojmë Korrektësi, Shërbim të Shpejtë dhe Çmime të Arsyeshme!

Adresa: Rruga Jordan Misja, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code