GLASS ARLES • PUNIME XHAMI

GLASS ARLES • PUNIME XHAMI

Glas Arles, prej shumë vitesh në treg ofron Punime Xhami per çfarëdo llojë ambjenti, të çdo llojë modeli dhe madhësie.

Ofrojmë një gamë të gjërë shërbimesh si: Punime xhami, Fasada xhami, Fasada të ventiluara, Fasada të strukturuara, Fasada gjysëm të strukturuara, Vetrata xhami, Xhama termik, Xhama akustik, Xhama të blinduar, Xhama kundër zhurmës si dhe punime të tjera xhami të të gjitha llojeve.

Kujdesemi për çdo detaj, duke ju mundësuar punë cilësore dhe në kohë të shpejtë, si dhe me çmime të arsyeshme.

Adresa: Durres. Operojmë kudo në Shqipëri.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code