BEST BIKE ALBANIA

BEST BIKE ALBANIA

Best Bike Albania, dyqani i Biçikletave Elektrike.

Best Bike Albania, prej më shumë se 15 vitesh në treg, ofron biçikleta të markave më cilësore dhe të njohura në treg, të garantuara për përdorimin e përditshëm. Shitje, servis dhe pjesë & aksesorë për biçikletat elektrike. Shumëllojshmeri modelesh për meshkuj dhe femra.

Stafi ju ofron këshilla për të zgjedhur dhe mirëmbajtur biçikletën tuaj. Gjithashtu, në dyqanin tonë do të gjeni pjesë dhe aksesorë për biçikleta elektrike dhe biçikleta të tjera.

Ne ju ofrojm servis / riparim, kontroll periodik dhe zgjidhje për çdo problem që mund të keni me biçikletën tuaj. Operojmë me çmime të arsyeshme. Ju Mirëpresim!

Dyqanet: 

  1. Rruga Thanas Ziko, Tiranë
  2. Rruga Hoxha Tahsim, Tiranë

Per Porosi / Rezervime ose per me shume Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code