HEKAD TRANSPORT ITALI – SHQIPERI (Transport Mallrash)

HEKAD TRANSPORT ITALI – SHQIPERI (Transport Mallrash)

Hekad Transport ofron sherbim transporti per mallra dhe sende te ndryshme shtepiake nga Italia drejt cdo qyteti ne Shqiperi dhe nga Shqiperia drejt Italis-e. Garantojme Transport te rregullt dhe me pergjegjesi, me mjete transporti te pershtatshme ne madhesi dhe peshembajtje. Disponojme ambjente per magazinimin e mallrave beranda dhe jashte vendit.

TRANSPORT MALLRASH ITALI – SHQIPERI

Ju ofrojme nje zgjidhje te besueshme transporti, te shpejte dhe te sigurte.

Ofrojme sherbim korrekt dhe çmimet me te favorshme ne treg!

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Ital: +393206071423 / +393887550880 (Whatsapp)

Alb: +355698701061 / +355692484730 (Whatsapp)

Scan the code