INOX & GLASS SHPK

INOX & GLASS SHPK – KONSTRUKSIONE INOXI / KANGJELLA INOXI – Showroom: Rruga Industriale Tr-Dr, Km.6 Dyqani: Rruga Teodor Keko, Pallati i Astirit, pas Bar Oslo

Inox & Glass Shpk projekton kangjella me kompozim klasik dhe modern duke ju shpalosur kete art sipas deshires neper vite. Kompozimi i kangjellave realizohet ne menyre mjeshterore duke u kombinuar me me profilet me te bukura te inoxit .

Projektet tona jane me aparence reale dhe me nje pershtatje te shkelqyer ne varesi te ambjentit ku ata montohen.PRODUKTET E OFRUARA:
 • PARMAKE INOX-XHAM
 • PARAPETA PËR PISHINA
 • PARAPETA ME SHUFRA INOXI
 • TENDA XHAMI
 • KABINA DUSHI
 • STRUKTURA INOKSI PER MOBILJE
 • VETRATA AUTOMATIKE, ELEKTRIKE
 • AKSESORE INOXI PER TUALETE
 • AKSESORE INOXI PER ARREDIM SHTEPIE
 • VESHJE SHKALLESH ME XHAM DHE INOX
 • PUNIME KABINASH XHAMI ME POROSI
 • STOLA TE VESHURA ME INOX
 • VESHJE ME INOX PER BARE LOKALE DHE RESTORANTE
 • VESHJE MOBILJESH ME INOX ME NGJYRA , BARDHE, ZI OSE GOLD
 • VETRATA ELEKTRIKE
 • VETRATA ME SISTEM RRESHQITES
 • KONSTRUKSIONE INOKSI PER ARREDIM
 • PUNIME INOKSI PER KUZHINA GATIMI
 • PUNIME INOKSI SIPAS POROSISE
 • VESHJE INOKSI PER ASHENSORE

[NPG id=19844]


Sistemet tona jane:
 • Te rezistueshme ndaj deformimeve
 • Te rezistueshme ndaj gervishtjeve.
 • Te rezistueshme ndaj ndryshkjes.
 • Nuk kane nevoje per mirmbajtje.
 • Sistemet me te lira te kangjellave.
 • Shpenzoni pak kohe per ti mirembajtur dhe shume kohe per ti shijuar.

Ju mirepresim prane ambjenteve tona ose na kontaktoni per me shume info!

Administratori: +355682076716

Porosi: +355682050240Aksesore: +355688010096

Inox & Glass Shpk

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera