BEGA: Punime Dekorative Hekuri & Punime Me Saldime Hekuri – Tirane

BEGA: Punime Dekorative Hekuri & Punime Me Saldime Hekuri – Tirane

Elemetet dekorativ janë hijeshija dhe esenca e çdo produkti hekuri që në qendër të tij ka mënyrën dhe stilin specifik nga i cili dallon dhe natyra e punimit. Punojmë për të krijuar artin e vertetë në përpunimin e hekurit.
Punimet e hekurit janë të pafundme duke filluar nga elementet për ndërtimin e përdorim të jashtëm të ambjenteve tuaja e deri tek detajet artistike për dekorimet e ambjenteve të brendshme. Ne e kthejmë projektin në jetë duke u bazuar në traditën e përpunimit të hekurit ku i japin një elegancë klasike apo moderne produktit përfundimtar.
–_-_-_-_-_-_-_-_-__–_-_-_-_-_-_-_-_–_-__–_–_-_-_-_-_-_
#Produktet dhe #Shërbimet
Bega ofron një sërë shërbimesh për klientët si:
Projekton dhe realizon konstruksione metalike të kompletuara:
– Profile normale
– Profile të hapura dhe këndorë
– Trare te salduar me impiante automatike
– Tuba strukturale ne te ngrohte dhe ne te ftohte, katrorë dhë këndorë-të parapunuar, etj.
– Punime hekuri si: kangjella per shkalle, kangjella per ballkone, kangjella per ambiente te jashtme, porta hekuri, porta te jashtme me hekur, porta per oborre, rrethime me kangjella, shkalle hekuri, shkalle rrethore me hekur, objekte dekorative hekuri.
– Etj.

Adresa: Ish Uzina e Autotraktorit,  1 Km sipër News 24

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

FUNDI I KËTIJ ARTIKULLI
sqAL
Scan the code