INSTAL ALLIAS – MATERIALE NDERTIMI ALLIAS

INSTAL ALLIAS – MATERIALE NDERTIMI ALLIASAdresa 1: Rruga Njazi Meka, pranë urës së Babrroit – Allias, Tiranë

Instal Allias është dyqani që ofron një gamë produktesh të ndryshme si: materiale ndërtimi, paisje elektrike, paisje hidraulike, aksesorë të ndryshëm për ndërtim, panele solare, bojëra me kompjuter, sistem ngrohje-ftohje, etj..!

[insta-gallery id=”119″]

Ofrojmë produkte të reja dhe cilësore si dhe shërbejmë me korrektësi ndaj çdo klienti.

Gjithashtu ofrojmë shitje dhe montim të paneleve solare, paisjeve elektrike, paisjeve hidraulike dhe sisteme ngrohje-ftohje.


Tel: +355682080272 / +355685769998

.

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera