INTERMETAL SHPK • DYER TË BLINDUARA

INTERMETAL SHPK • DYER TË BLINDUARA

Intermetal “Sh.P.K”, operon me eksperiencë mbi pesëmbëdhjetë vjeçare në fushën e prodhimit të dyerve të blinduara, dyer antizjarr, dyer antipanik.

Kjo shoqëri ka ndjekur me përpikmëri ritmet e teknologjisë Europiane në fushën e prodhimit, duke standartizuar prodhimet e saj në sistemin ISO 9001-2008 vlerësuar edhe nga Instituti “Giordano Bruno” (FI) Italia.

Aktiviteti i Shoqërisë:

  • – Prodhim i dyerve të blinduara Italiane
  • – Prodhim i dyerve Antizjarr
  • – Prodhim i Dollapeve dhe Garderobave Metalike
  • – Prodhim i Këmbëve të Kondicionerëve

Në Fushën e Industrisë së Ndërtimit:

  • – Prodhim i të gjithave llojeve të Skelerisë
  • – Prodhim i Ditancartorve për Mure Betoni
  • – Prodhim i të gjitha llojeve të Vidave të Skelerisë

Nga Importi:

  • – Gozhdë për Armatura Dërrase
  • – Gozhdë Betoni
  • – Tel Bari

Prioriteti i shoqërise Intermetal është garantimi i sigurisë së klientit, duke përdorur teknologjinë bashkëkohore dhe makineri dixhitale të programuara për një produkt cilesorë dhe të një sigurie maksimale.

Ç’do derë e blinduar, e prodhuar nga stafi i shoqerisë Intermetal, mban me vete garancinë dhe sigurinë kundër çdo nderhyrje mekanike, duke u dhënë klientëve tanë, konfortin dhe qetësinë perfekte.

Shoqeria ”INTERMETAL” Sh.p.k prodhon një gamë të gjerë të artikujve metalik për industrinë e ndërtimit.

Adresa: Zona Industriale Azotik, Fier, Albania

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code