Kërko

PJESE KEMBIMI FREDI FORD

PJESE KEMBIMI FREDI FORD

Fredi Ford ofron Pjesë Këmbimi për makina te markes Ford. Ofrohen Pjesë Këmbimi Origjinale, të importuara nga jashtë Shqipërisë, pjesë cilësore dhe të garantuar për të gjitha modelet e Markës Ford, nga modelet e vjetra deri në modelet e viteve më të fundit në treg.

Gjithashtu ofrojmë edhe pjesë makinash të markave të tjera, të ndryshme. Ofrojmë pjeseë Cilësore, me çmime te arsyeshme.

Gjithashtu jemi Servis i liçensuar dhe i autorizuar për çrregjistrimin dhe grumbullim e automjeteve.

Adresa: Rruga Dytesore, Marikaj-Vore

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code