Kërko

05 ELECTRONICS

05 ELECTRONICS

05 Tv Service ofron sherbim profesional Servisi per Televizorin tuaj. Ofrohet servis i kualifikuar per te gjithe llojet e televizoreve nga me te thjeshtet deri te televizoret me te fundit ne treg.

Ofrohen gjithashtu Telekomanda te te gjithe modeleve te televizoreve si dhe Telekomanda Universale.

Në dyqanet tona do të gjeni edhe Aksesorë Celularësh të të gjitha llojeve. Aksesorë elektronikë dhe celularë me shumicë dhe pakicë. Bëjmë edhe dërgesa me postë kudo në Shqipëri.

Adresat e Dyqaneve:

   1. Rruga Hoxha Tahsin (Magazine & Dyqan)
   2. Rruga Hoxhe Vokrri
   3. Rruga Dibres
   4. Rruga Luigj Gurakuqi
   5. Rruga Bardhyl
   6. Rruga 5 Maji

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code