KARROTREC CAUSHAJ • FIER

KARROTREC CAUSHAJ • FIER

Karrotrec Caushaj ofron shërbim karrotreci non stop 24 orë në Fier dhe kudo në Shqipëri. Ofrohet shërbim karrotreci i shpejtë dhe me kujdes maksimal. Shërbejmë me ngarkesa deri në 12 Ton.

Ofrojmë shërbimin tonë me mjet me Pirun, Zetor, Furgon, Xhip, etj..!

Jemi pranë jush në çdo kohë, kudo që ju ndodheni, me shërbim karrotreci 24 orë ekspres, mjafton të na kontaktoni dhe vijme direkt aty ku ju ndodheni, brenda 30 Minutash.

Adresa: Fier dhe Kudo ne Shqiperi

Telefono dhe ne vijmë direkt tek ju!

Scan the code