GRAFI GERI • KAMEZ & INSTITUT

GRAFI GERI • KAMEZ & INSTITUT

Grafi Geri prej disa vitesh në treg, ofron shërbimin e Grafive Dentare, Grafive të Kokës dhe Grafive të Trupit, me siguri dhe profesionalit të lartë.

Stafi është i specializuar jashtë shqipërisë dhe punon me kujdes e përkushtim të plotë për çdo pacient.

Ofrohet Sakner Dentar 3D, Panoramex, Cefalometri Dixhitale, Etj..!

Tek Grafi Geri, mund të bëni grafinë e të gjithë trupit apo grafi dentare sepse kemi paisjen me teknologjinë më të fundit të futur në treg për grafitë, e cila quhet Dentsply Sirona.

Dentsply Sirona ndihmon profesionistët dentarë që të japin kujdesin më të mirë dentar, për dobinë e pacientëve dhe praktikave të tyre sot dhe për vitet që vijnë.

Shërbimet që ofrohen janë:

   • Skaner Dentar (3D) Total
   • Skaner Dentar ¼ dhe ½
   • Grafi Panoramex Digital + CD
   • Grafi Cefalometri Digitale + CD
   • Grafi Panoramex ½ e Gojës + CD
   • Grafi Panoramex Konvencional
   • Grafi Dentare të vogla Okluzale
   • Grafi të Duarve, Gjunëve, Këmbëve dhe të Kolonës (të Gjitha Grafitë e Trupit Digitale)
   • Grafi të Kokës (sinusin) + Pulmoni (Toraks)
   • Grafi Bacini dhe Kolone Vertebrale
   • Radiografi Digitale e Trupit
   • Etj..!

Adresat:

 1. Kamëz: Bulevardi Blu, 100 metra nga rrethrrotullimi i bashkisë Kamëz kur vjen për Tiranë
 2. Institut: Rruga Kastriotët, 100 metra nga rrethrrotullimi i Universitetit Bujqësor kur vjen për Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code