KARROTREC BRAYLIN • DURRËS

KARROTREC BRAYLIN • DURRËS

Karrotrec BRAYLIN ofron shërbim me karrotrec 24 orë kudo që ndodheni në Durrës dhe më gjerë. Eksperienca disa vjeçare na bën të ofrojmë profesionalizëm në çdo shërbim, duke ofruar kujdes dhe korrektësi për të gjithë.

Ofrojmë transport me Ngarkesë dhe Rimorkim. Shërbim 24 orë për automjete apo ngarkesa/pajisje industriale të ndryshme.

Ofrojmë:

      • Shërbim Karrotreci
      • Makina me Qera

Ju Shërbejmë Express. Na Kontaktoni.

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
sqAL
Scan the code