KARROTREC OLSI • LUSHNJE

KARROTREC OLSI • LUSHNJE

Karrotrec Olsi ofron Shërbim me Karrotrec Non-Stop 24 Orë në Lushnje dhe me Gjerë. Ofrohet shërbim korrekt falë eskperiencës disa vjeçare në shërbim.

Bëjmë transport për automjete dhe objekte të ndryshëm me tonazh të konsiderueshëm.

Gjithashtu ofrohen Makina me Qera. Makina të Ndryshme në gjendje komode udhëtimi dhe me çmime të arsyeshme.

Jemi të gatshëm t’ju shërbëjm në çdo kohë, kudo ku ju ndodheni!

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code