PJESË KËMBIMI MUSTAFAI • MARIKAJ

PJESË KËMBIMI MUSTAFAI • MARIKAJ

PJESË KËMBIMI PËR MERCEDES BENZ & SMART

Përmirësojeni Mercedesin tuaj tani!  Pjesë Këmbimi Mustafai është një ofrues kryesor i pjesëve të këmbimit Mercedes Benz & Smart në Shqipëri.

Pjesë Këmbimi Mustafai ka operuar me sukses në tregun Shqiptar të pjesëve të këmbimit të makinave Mercedes-Benz dhe Smart. Që në fillim të aktivitetit të tone ne jemi orientuar në importimin e pjesëve të këmbimit origjinale te gjigandit botëror të prodhimit të automjeteve Mercedes-Benz dhe Smart. Suksesi i rritjes tonë ka qënë dhe mbetet lidhja e fortë me produkte cilësore, trajtimi personal i çdo klienti dhe marrja në konsideratë e kërkesave të tyre.

Me një përkushtim ndaj cilësisë dhe kënaqësisë së klientit, ne përpiqemi të ofrojmë produktet dhe shërbimet më të mira. Stafi ështe i ditur, miqësor dhe efikas, duke j'u ofruar shërbim të shpejtë.

Ofrohen:

      • Pjesë Këmbimi për të gjithë modelet e makinave Mercedes-Benz
      • Pjesë Këmbimi për të gjithë modelet e makinave Smart
      • Shërbim Karrotreci

 

Ju sigurojmë që zgjedhja nga ju e firmës tonë është zgjidhja më e mirë që keni bërë, sepse ne fushën e pjesëve të këmbimit të automjeteve te markes Mercedes-Benz dhe Smart, ne shërbejmë me kompetencë profesionale dhe me pjesë këmbimi orgjinale Gjermane.

Adresa: Rruga Dytësore Vorë-Marikaj, Km.3, Marikaj.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
Scan the code