Kërko

KARROTREC & PJESË KËMBIMI ELISI • BERAT

KARROTREC & PJESË KËMBIMI ELISI • BERAT

PJESË KËMBIMI

Pjesë Këmbimi Elisi ofron Pjesë Këmbimi për Mercedes-Benz. Ofrohet çfarëdo llojë pjese qe ju kërkoni, pjesë xhenerike, motorrike, elektrike, aksesorë, etj... Makinat importohen nga jashtë Shqipërisë, kjo bën që të ofrojmë cilësi, garanci si dhe çmime të arsyeshme.

KARROTREC

Karrotrec Elisi ofron Shërbim me Karrotrec 24 orë Non-Stop në Berat dhe në të Gjithë Shqipërinë. Eksperienca disa vjeçare dhe korrektesia në punë, bën që të ofrohet shërbim i shpejtë dhe i sigurtë. Karrotrecat tanë janë në gjendje të shkëlqyer teknike për t’ju ardhur në ndihmë në çdo llojë terreni dhe kushi atmosferik.

Shërbejmë Non-Stop për çdo klient, në çdo skaj të Shqipërisë.

Shërbejmë Non-Stop për çdo klient, në çdo skaj të Shqipërisë.

Adresa: Berat, Albania.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
sqAL
Scan the code